Budget keuken inclusief installatie en apparaten

Productomschrijving

Deze keukenblok van 285cm maakt altijd indruk met het Italiaans design, de verschillende functies en de vooraf geïntegreerde apparaten, of het nu voor een eerste appartement, een vrijstaand huis of voor het kantoor is.

Het elegante front in de wit gelakte kleur wordt geaccentueerd door een stenen afgewerkt werkblad. De heldere tonen van het Maya keukenblok creëren een uitnodigende sfeer in uw keuken.

De rechthoekige handgrepen vormen een harmonieuze aanvulling op het elegante uiterlijk. Dankzij de breedte van 285cm heeft dit genoeg opbergruimte. Er plaats voor bestek en andere voorwerpen in de lage kast van 60 cm met gedempte lade, evenals in de 2 brede meubelen van 60 cm. Deze keuken heeft een hoge functionaliteit dankzij moderne en geïntegreerde apparaten.

De grote oven heeft een kookruimte van 75 liter en zorgt voor perfecte bakresultaten.

De boodschappen kunnen veilig bewaard worden in de grote koel-vriescombinatie met 4-sterren vriesvak. Door de volledig geïntegreerde vaatwasser hoeft u de vaat niet met de hand af te wassen. De moderne, hangende afzuigkap zuigt kookdampen af op een betrouwbare manier.

U heeft vervolgens de keuze uit meerdere soorten kookplaten (apart te bestellen): u kunt kiezen tussen de keramische, inductie- of gaskookplaat.

 • Elegante, ingerichte keuken: Italiaans design
 • Hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke melamine fronten in glanzend wit
 • Inclusief oven (energieklasse A) en hangende afzuigkap (energieklasse D), voor het beste kookresultaat. Inclusief koel-vriescombinatie (energieklasse F) en vaatwasser (energieklasse F)
 • Inclusief roestvrijstalen gootsteen en mengkraan

Specificaties

 • Algemeen

  Houtcertificering FSC

  • Technische kenmerken
   Hoogte 245 cm
   Breedte 123 cm
   Diepte 120 cm

Wij verzorgen de gehele installatie, inclusief klein materiaal.

Complete keuken inclusief installatie voor maar € 4995,-

Kies product

Uw gegevens zijn bij ons altijd veilig. We nemen alleen contact met u op in verband met uw aanvraag en uw gegevens worden in de tussentijd veilig opgeslagen. We werken niet samen met externe marketingorganisaties.