elektrische verwarmen
elektrische verwarming badkamer
verwarmen elektrisch
elektrische verwarming woonkamer
elektrische verwarming slaapkamer
elektrische verwarmingspaneel, elektrische verwarming met thermostaat, elektrische verwarming infrarood, elektrische verwarming praxis, elektrische verwarming hornbach, elektrisch bij verwarmen, elektrische verwarming gamma, elektrisch verwarmen of gas, elektrische verwarming zuinig, elektrische verwarming wifi, elektrische verwarming 40m2, is elektrisch verwarmen goedkoper dan gas 2022, elektrisch verwarmen vs gas kosten 2021, elektrische verwarming 50m2, elektrische verwarming badkamer met timer, elektrisch verwarmen zonnepanelen, is elektrisch verwarmen goedkoper dan gas, elektrische verwarming zwart, elektrische verwarming 2000 watt, elektrisch verwarmen met zonnepanelen, elektrisch verwarmen en koelen, elektrische verwarming zwembad, elektrische verwarming action, elektrische verwarming energiezuinig

Zet samen met HR Duurzaam vaart achter de energietransitie! Wil jij ook besparen? In vier stappen realiseren wij jouw energieneutrale woning. Door in één keer van grijs naar groen te gaan, maak je gasloos wonen makkelijk en betaalbaar. Een uniek pakket aan maatregelen, de best functionerende installatie en de meest comfortabele woning voor de beste prijs.

HR Duurzaam is jouw professionele partner in verduurzaming. Geen torenhoge energierekening of verwarmingsproblemen, maar een heldere warmteverliesberekening die werkt. HR Duurzaam, voor een vlekkeloze energietransitie in jouw woning.

Hoe werkt het? Onze erkende adviseur komt langs bij uw voor een woningopname. Hier wordt ik kaart gebracht hoe de huidige situatie is. Elk huis is immers anders. Hierin worden de wensen van u besproken. Wij maken op kantoor een berekening. Geven uw een offerte met wat het zou gaan kosten om te verduurzamen. Met onze energieberekening kunnen wij uw een passend advies geven wat u gaat besparen.

Als u akkoord gaat met de offerte, kan het beginnen. Onze installateurs plaatsen de beste producten die er momenteel op de markt zijn. Als de installatie is opgeleverd kan het zijn dat de energieadviseur langskomt om een nieuwe energielabel op te maken voor de woning en een laatste eindcontrole.

Benieuwd naar de mogelijkheden? neem vrijblijvend contact met ons op