24 Uurs Support

Bel nu: +31 6 48 18 28 45

24 Uurs Support

Bel nu: +31 6 48 18 28 45

Zonnepanelen in Lelystad; duurzamer wonen en werken

Zonnepanelen in Lelystad zijn een optie die we steeds vaker terugzien. Niet heel verrassend uiteraard, want er is steeds meer aandacht voor duurzaam wonen en werken. Kiezen voor zonnepanelen is kiezen voor het reduceren van de CO2-uitstoot, en tegelijkertijd minder afhankelijk worden van de stroomleverancier. Met zonnepanelen in Lelystad wekt u immers zelf uw eigen groene stroom op, die direct gebruikt kan worden in uw woning. Dat is overigens niet alleen goed voor het milieu, het is ook bijzonder aantrekkelijk voor uw portemonnee. Wanneer u zelf uw stroom opwekt, dan bespaart u daarmee namelijk op de maandelijkse kosten voor uw energie. Op die manier verdienen de zonnepanelen in Lelystad zichzelf terug.

Om optimaal te kunnen profiteren van zonnepanelen in Lelystad moet u er wel voor zorgen dat de installatie op de juiste manier verricht wordt en dat er gekeken wordt naar de beste oplossingen voor uw woning of bedrijf. Zoals het aantal panelen, maar ook hoe deze geplaatst worden en welke apparaten direct gekoppeld kunnen worden. Wat te denken van uw cv-ketel op zonnepanelen, of uw laadpaal voor de EV? Uiteraard kunt u ook direct het hele huis of bedrijf laten voorzien door de zonnepanelen. Het is dan wel mogelijk dat de aansluiting aangepast moet worden. Ook dat regelen wij uiteraard gewoon voor u, want HR Duurzaam is een totaalinstallateur.

Waarom kiest u voor zonnepanelen in Lelystad?

U kunt kiezen voor zonnepanelen in Lelystad omdat u wilt besparen op de maandlasten. Met de stijgende kosten voor energie is zelf energie opwekken helemaal geen verkeerd idee. U bespaart elke maand op de energiekosten, waarmee de zonnepanelen zich geleidelijk terugverdienen. Hebben zij zich eenmaal ‘uit de kosten gewerkt’, dan is elke kWh gewoon pure winst. Zeker wanneer u energie kunt leveren aan uw energieleverancier en hiervoor betaald kunt krijgen.

U kunt er ook voor kiezen om nog duurzamer te gaan en direct te kiezen voor een EV, met uw eigen laadpaal op groene stroom. Of een zuinigere cv-ketel, zodat u nog meer kunt besparen op de kosten. U kiest zelf de invulling. Sterker nog, u kunt ons gewoon laten weten wat u wilt, wat uw situatie is en wat uw plannen zijn. Wij kijken vervolgens met u mee naar de mogelijkheden die bij uw woning of bedrijf passen. Op die manier krijgt u direct een voorstel op maat en daarmee wordt het aanzienlijk makkelijker om een keuze te kunnen maken.

Waarom kiest u voor HR Duurzaam voor uw zonnepanelen in Lelystad?

HR Duurzaam is een totaalinstallateur met alle benodigde kennis op het gebied van elektra, watertoevoer en -afvoer, plus duurzaamheid met het oog op een groenere toekomst en lagere maandlasten. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat u niet inlevert op het comfort. Door alle belangrijke factoren te combineren, komen we met oplossingen op maat waar u daadwerkelijk iets mee kunt. Wij regelen daarbij alles van A tot Z.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor advies en de installatie. We nemen ook het onderhoud graag voor onze rekening. U kiest zelf of u ons voor het incidenteel onderhoud wilt hebben of direct kiest voor een periodiek onderhoudscontract, zodat u nergens omkijken naar heeft. Handig voor uw woning, makkelijk voor uw bedrijf en zeer wenselijk voor uw VvE.

Kiest u ook voor zonnepanelen in Lelystad?

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen in Lelystad en wilt u meer weten over de mogelijkheden, de prijzen of de innovatieve opties die HR Duurzaam u kan bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen met advies op maat voor de situatie in uw woning of bedrijf.

Zonnepanelen Naarden

Vraag een offerte aan

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.