24 Uurs Support

Bel nu: +31 6 48 18 28 45

24 Uurs Support

Bel nu: +31 6 48 18 28 45

Warmtepomp in Almere; altijd een goede oplossing voor uw woning

Bent u op zoek naar een warmtepomp in Almere omdat u duurzamer of goedkoper wilt wonen? Of zoekt u juiste en warmtepomp voor uw bedrijf, om de maandlasten te verlagen en tegelijkertijd meer comfort te hebben op de werkvloer of op kantoor? Een goede keuze. Steeds meer particulieren en bedrijven stappen over op de warmtepomp. Enerzijds omdat het goedkoper is, anderzijds omdat het een duurzame oplossing is en als totaaloplossing ingezet kan worden voor de verwarming en het warm water in uw woning of uw bedrijf. Wist u dat er zelfs subsidies mogelijk zijn wanneer u kiest voor de aanschaf van een warmtepomp in Almere? Ook hier helpen we u graag bij.

Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat alles in goede handen is. Wij berekenen de behoefte, bevelen de juiste warmtepomp voor u aan en zorgen voor de volledige installatie. U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud. Hierbij kunt u denken aan incidenteel onderhoud, maar we bieden ook periodieke onderhoudscontracten aan voor onze klanten. Niet alleen voor uw warmtepomp overigens!

Kies de juiste warmtepomp in Almere

Zet u de voor- en de nadelen van warmtepompen naast elkaar, dan ziet u dat sommige mensen problemen hebben met het vermogen van hun warmtepomp. Dit zijn mensen die de verkeerde pomp gekozen hebben. Het is van groot belang dat u de warmtepomp in Almere kiest die past bij uw behoefte en de eisen die u heeft. Wilt u bijvoorbeeld een sterke warmtepomp die zorgt voor de verwarming en het warm water, dan is de hybride of volledig elektrische warmtepomp een goede oplossing. Maar dan moet deze wel de capaciteit hebben om genoeg water te verwarmen binnen de gestelde tijd.

Het maken van de berekening kan lastig zijn. Dat is waarom wij graag bij u komen schouwen. Is de isolatie op orde in uw woning of bedrijf, dan is de warmtepomp altijd een goede optie voor u. In sommige gevallen moet de stroomaansluiting overigens wel verzwaard worden omdat de warmtepomp een hoger aantal ampère nodig kan hebben dan de standaardaansluiting.

Moet de aansluiting verzwaard worden, heeft u andere radiatoren nodig om het optimale rendement te behalen uit uw warmtepomp in Almere of komt er net even iets meer bij kijken dan een normale installatie? Geen zorgen. Bij HR Duurzaam zijn wij niet alleen installateurs van warmtepompen. Met onze ervaren loodgieters en elektriciens kunnen we u altijd complete oplossingen bieden waarbij wij alles regelen van A tot Z. We kunnen u ook alles vertellen over het geluid dat de warmtepomp (buiten) maakt en hoe u hier rekening mee kunt houden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de geluiddempende kasten die gebruikt worden om overlast met de warmtepompen te voorkomen. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de buren of bedrijven in de nabije omgeving.

De warmtepomp maakt overigens niet veel geluid, maar voorkomen van problemen is altijd beter dan genezen achteraf.

Kies voor gemak; kies voor HR Duurzaam

Overweegt u de installatie van een warmtepomp in Almere en wilt u zeker weten dat alles goed geregeld wordt, tegen scherpe prijzen? Bij HR Duurzaam weet u precies waar u aan toe bent; wij regelen de complete installatie van de warmtepomp en zelfs het onderhoud na de installatie wanneer u dit wilt.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we u kunnen verrassen met onze scherpe tarieven en complete dienstverlening. We boeken dan direct een tijd om bij u langs te komen om de situatie in kaart te brengen en u een voorstel op maat te doen.

Zonnepanelen Naarden

Vraag een offerte aan

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.