Zone regelingen gebouwen verwarmen

Radiatoren

24 Uurs Support

Bel nu: +31 6 48 18 28 45

Zonneregeling verwarming

Word u radiator niet meer goed warm? Wij controleren met onze thermische apparaat het temperatuur verschil. Vervangen indien nodig onderdelen en zorgen ervoor dat de radiator weer functioneert.

Iedere kamer met slimme thermostaatknoppen is apart te verwarmen. Een koude badkamer, kantoor of slaapkamer is verleden tijd. Is de woonkamer al warm genoeg, maar een andere kamer niet? Slimme thermostaatknoppen lossen dit probleem op.

Als de woonkamer warm genoeg is gaan de slimme thermostaatknoppen daar dicht. De radiator in bijvoorbeeld de badkamer, waar het nog koel is, blijft open. Het warme CV water stroomt naar de badkamer, maar niet meer naar de woonkamer. Dit is zoneregeling.

Optimale start en stop in iedere ruimte

De verwarming wordt van tevoren automatisch op het juiste moment gestart, zodat de gewenste temperatuur op het gewenste tijdstip wordt bereikt.

Als de gewenste temperatuur om bijvoorbeeld 08:00 uur 20 graden hoort te zijn, dan zorgen slimme thermostaatknoppen in combinatie met de wandthermostaat ervoor dat het om 08:00 uur ook daadwerkelijk 20 graden is. Dit is de optimale start: het moment waarbij automatisch bepaald wordt wanneer de verwarming van tevoren aan moet gaan. Hetzelfde geldt voor de optimale stop, waarbij de verwarming op tijd uitgaat zolang er genoeg restwarmte in de radiatoren is om de ruimte op temperatuur te houden.

Bedienen en instellen met een app

Een slimme thermostaatknop is volledig in te stellen via een app.

De slimme thermostaatknop is een onderdeel van het Homematic IP Smart Home systeem. Het Homematic IP systeem maakt verbinding met het internet via een hub: het Access point. Het Access point wordt aangesloten op de modem/router en maakt een eigen, beveiligd draadloos netwerk voor slimme thermostaatknoppen en thermostaten.

De gratis Homematic IP app maakt verbinding met het Access Point. Het Access Point heeft verbinding met de slimme thermostaatknop. Zo is de thermostaatknop te bedienen met een app.

Vraag een offerte aan

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.